Manel Prat, premiat pels comerciants per la seva tasca al capdavant dels Mossos

El director general dels Mossos, qüestionat pel cas de la detenció i posterior mort de l'empresari Juan Andrés Benítez al Raval, recollirà la distinció

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), que divendres que ve, dia 8, celebrarà la seva convenció anual, premiarà el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, per la tasca de la policia catalana en el manteniment de la seguretat del comerç i els serveis.

Està previst que Prat, qüestionat per tota l'oposició pel cas de la detenció i posterior mort de l'empresari Juan Andrés Benítez al Raval, reculli aquesta distinció durant la trobada de la CCC, que se celebrarà al centre cultural del Born.

Amb aquest premi, els comerciants volen reconèixer la "sensibilitat" dels Mossos d'Esquadra cap a la seguretat del comerç i la seva "proximitat i col·laboració" amb les associacions i gremis del sector.

Matís dels comerciants

Fonts de la Confederació de Comerç han subratllat que el premi no s'atorga a Prat a títol personal, sinó en representació del cos dels Mossos d'Esquadra, al qual els comerciants volen agrair la seva contribució pel manteniment de la seguretat ciutadana. De fet, està previst que també assisteixin a la convenció altres representants policials, com el comissari en cap de la policia catalana, Josep Lluis Trapero.

També han confirmat la seva assistència el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; el president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; el de Fepime, Eusebi Cima, i el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, segons ha informat la CCC en un comunicat.

"Oberts al futur" és el lema d'aquesta vuitena trobada anual de la Confederació del Comerç, que inaugurarà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i clausurarà l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.


Més continguts de