Publicitat
Publicitat

Marina d'Or es presenta com "l'única proposta viable" per acollir Eurovegas

El grup empresarial defensa que ja té "un projecte desenvolupat fins a l'últim detall" per fer-se un lloc en la pugna entre Catalunya i Madrid per acollir el macrocomplex del magnat nord-americà Sheldon Adelson

El grup Marina d'Or es considera "l'única proposta viable" per acollir Eurovegas, ja que té "un projecte desenvolupat fins a l'últim detall " i que podria iniciar immediatament, segons assegura el grup en un comunicat . També destaca que "hi ha almenys dos punts de convergència" entre les personalitats del magnat nord-americà que impulsa el macrocomplex, Sheldon Adelson, i la del president del grup, Jesús Ger, que són, segons el comunicat, que fan "les coses bé i amb immediatesa".

Marina d'Or, que el cap de setmana va reconèixer que té la intenció de sumar-se a la cursa per Eurovegas que fins ara protagonitzaven Madrid i Catalunya, explica ara que fa temps que manté reunions preliminars amb aquest i d'altres grups empresarials, d'origen nord-americà i d'altres llocs del món, "tots amb capacitat demostrada per desenvolupar Marina d'Or Golf". La firma manifesta que té la convicció de poder tancar amb una d'aquestes corporacions el desenvolupament d'un projecte turístic amb què, assegura, "es generarien 180.000 places turístiques a sis quilòmetres d'un aeroport preparat per acollir vols internacionals i que no impedeix fer hotels de 40 plantes".

A més de l'aeroport, inaugurat el març del 2011 i encara sense trànsit aeri, Marina d'Or defensa que disposa d'altres excel·lents comunicacions "amb trens d'alta velocitat i la mateixa autopista A-7". La firma argumenta, també, que els terrenys destinats a Marina d'Or Golf són a una hora de València i a poc més de dues hores de Madrid i Barcelona i compten, com a fet "diferencial" de la resta d'ofertes, amb un un port a pocs quilòmetres on poden atracar creuers.

Respecte al programa d'actuació integrada (PAI), Marina d'Or Golf, assegura que ha sigut aprovat per les institucions públiques
corresponents , i està "a punt de poder començar de seguida". Els seus "divuit milions de metres quadrats de superfície" poden acollir, valora el grup empresarial, el projecte d'Eurovegas "sense perdre la identitat".

La firma defensa que la seva candidatura "ha arribat abans que ningú" al projecte Eurovegas, ja que està en condicions d'oferir "ara mateix" un complet projecte urbanístic aprovat, que comptarà, entre d'altres "atractius", amb tres camps de golf, sis milions de metres quadrats de parc natural, un milió de metres quadrats de jardins i 25 quilòmetres de carril bici a només dos quilòmetres de la platja, a més d'una temperatura mitjana anual de 18 graus.

Marina d'Or agraeix, en el mateix comunicat, l'interès mostrat dilluns pel president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que va confirmar que defensarà aquesta ubicació perquè compti amb les mateixes condicions favorables i ajudes amb què puguin comptar Madrid o Barcelona a l'hora de desenvolupar el projecte.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de