SALUT
Societat 17/12/2010

Més de 75 milions de receptes electròniques dispensades

La consellera de Salut en funcions, Marina Geli, ha fet balanç de la introducció de les TIC al sistema sanitari. Ha recordat que en pocs anys Catalunya "ha passat a competir amb els millors" gràcies a una important revolució tecnològica

Redacció/acn
1 min

BARCELONAMarina Geli ha destacat la "important revolució tecnològica" feta els darrers anys. Una revolució que ha fet de Catalunya un referent mundial, quan no fa gaires anys "estava per darrere d'algunes comunitats autònomes espanyoles", com ha recordat la consellera en funcions.

En aquest sentit, Geli ha destacat que el nombre de receptes electròniques dispensades ja supera els 75 milions, que s'han comptabilitzat més de 22 milions de documents clínics indexats i que el 100% de la imatge radiològica ja està digitalitzada.

En clau de futur, Marina Geli ha destacat que l'objectiu és, almenys pel que fa al sector públic, avançar per implementar la carpeta de salut, és a dir, integrar tots els processos dins d'una sola història clínica que els pacients puguin portar en un simple llapis de memòria i que els permeti moure's lliurement pel sistema sanitari català.

stats