Societat 12/07/2012

Martínez Lierah guanya el Premi 080 Barcelona Fashion

El premi està dotat amb 20.000 euros i vol ajudar als joves creadors a posicionar-se en el món de la moda

Efe
2 min

BarcelonaLa firma Martínez Lierah ha guanyat aquest dijous el Premi 080 Barcelona Fashion a la millor col·lecció, que està dotat amb 20.000 euros, per ajudar els creadors que comencen a posicionar-se en el món de la moda.

La firma guanyadora, que ha desfilat dues hores abans de fer-se públic el guanyador, està composta per Daniel Lierah i Arturo Martínez, que van crear el seu estudi a París l'any 2010 per començar un projecte de disseny d'una línia "ready to wear" per a la dona.

El jurat d'aquesta edició estava compost per Jean Paul Cauvin, exrepresentant de la model Laetitia Casta, que és editor de moda en Fashion Daily News, una revista creada per a professionals francoparlants del món de la moda i la bellesa, Jean Pierre Mocho, president de la Federació Francesa de Prêt à Porter Femení i Katri Salminen, directora de Relacions de Dissenyadors i Caçatalents a Not Just a Label.

Els guanyadors han dit després de rebre el premi que "això ens permetrà continuar".

També han estat valorant les col·leccions de l'aquesta desena edició del Barcelona 080 Muriel Piaser, una entusiasta de la moda especialista a analitzar les tendències del futur i descobridora de creadors emergents, i Philippe Pourhashemi, redactor en cap de la revista The Word on supervisa les pàgines de Moda i Estil.

El 080 Barcelona Fashion se celebra aquest any al Palau de Pedralbes de Barcelona i finalitza demà, data en la qual obre les seves portes The Brandery, el saló de moda urbana de Barcelona.

Amb el lliurament d'aquests premis i una desfilada en solitari de Alexis Reyna, guanyadora de l'any passat, es tanquen tres dies de desfilades de creadors d'aquest certamen de moda que promou la Generalitat i que vol convertir-se en el referent de moda independent i emergent d'Europa.

stats