RELIGIÓ
Societat 08/03/2011

El cardenal Martínez Sistach crida a consultes el pare Manel pel contingut del seu llibre

L'obra recull la vida heterodoxa d'aquest mossèn barceloní, que està a favor del celibat voluntari i defensa el sacerdoci femení

Redacció
1 min

BarcelonaL'arquebisbat de Barcelona ha fet pública una nota en la qual anuncia que el cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, mantindrà una trobada amb el mossèn Manuel Pousa, més conegut com a pare Manel, per parlar del contingut del seu llibre. La nota explica que el cardenal vol "parlar personalment amb ell sobre diversos continguts d'aquest llibre i prendre les decisions pertinents". Consultat per l'ARA, l'Arquebisbat no ha volgut ampliar cap més informació.

El llibre Pare Manel, més a prop de la terra que del cel (Angle Editorial) es va publicar el 28 de febrer i ha estat escrit pel periodista Francesc Buxeda. L'obra reflecteix la vida heterodoxa del pare Manel, que té la seva parròquia al barri barceloní de la Trinitat, on ha convertit la parròquia en casa d'acollida per reinserir expresos. El mossèn Manuel Pousa dóna suport al celibat voluntari, defensa el sacerdoci femení i ha accedit a presidir a la presó cerimònies religioses paral·leles a la unió civil dels presos homosexuals que li han demanat.

stats