RELIGIÓ
Societat 11/04/2011

Martínez Sistach agraeix a Benet XVI la visita a Barcelona en una recepció al Vaticà

El cardenal ha obsequiat el Papa amb un exemplar del llibre La Sagrada Família, de temple expiatori a basílica, que inclou documentació de la visita papal

Efe
1 min
El cardenal Lluís Martínez Sistach conversa amb Benet XVI en un moment de la recepció

BarcelonaEl papa Benet XVI ha rebut avui al Vaticà el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en una audiència que ha tingut una durada de 30 minuts i amb l'objectiu d'agrair al Sant Pare la visita a Barcelona, els passats 6 i 7 de novembre. Segons han informat tant la Santa Seu com l'arquebisbat, el cardenal ha acudit acompanyat per una delegació de l'arquebisbat, pels membres de la comissió que va organitzar la visita papal a Barcelona i pel president del Patronat de la Sagrada família, Joan Rigol.

Martínez Sistach ha informat el Papa dels fruits que la seva visita a la capital catalana i la consagració de la Sagrada Família, ja que s'ha incrementat el nombre de visitants. El cardenal ha obsequiat el Papa amb un exemplar del llibre "La Sagrada Família, de temple expiatori a basílica", que, en la segona edició, inclou documentació sobre l'acte que va presidir Benet XVI. A més, li ha ofert la reproducció en bronze d'una de les torres de la façana del Naixement i un volum que reprodueix els segells dedicats a la nova basílica.

stats