Publicitat
Publicitat

Mas crida els ciutadans a lluitar contra la pobresa

El president de la Generalitat admet que "requereix posar-hi més recursos" però al·lega que l'administració no els té

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet una crida als ciutadans perquè lluitin individualment contra la pobresa, en l'acte institucional del Dia Internacional per a l'eradicació de la pobresa. Mas ha aclarit que això "no significa que cap institució hagi de defugir la seva responsabilitat", i ha reconegut que la lluita contra la pobresa "requereix posar-hi més recursos" des de l'administració, però ha al·legat que a dia d'avui no els té.

El president ha defensat que s'estan anul·lant alguns programes a canvi de mantenir gairebé intactes els que lluiten contra la pobresa, i que s'ha creat un equip de treball dins del Govern per abordar aquesta qüestió juntament amb les entitats socials. Tot i això, ha argumentat que no s'hi poden posar més diners i que on hi ha marge de maniobra és en les actituds i en els missatges que s'envien a la ciutadania.

"És important socialitzar la mentalitat que eradicar la pobresa és un combat de tots", ha dit Mas en l'acte organitzat per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, detallant que a principis del 2012 el Govern impulsarà "una gran mobilització" a través dels mitjans de comunicació públics. L'exemple a seguir és La Marató de TV3, tot i que Mas ha puntualitzat que no serà necessàriament amb el mateix format.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de