Megabus amplia l'oferta i unirà Barcelona amb França i Alemanya amb trajectes a partir d'un euro

La companyia va protagonitzar un incident a l'agost, quan els Mossos van detenir un dels seus conductors a Maçanet de la Selva

Megabus.com ha anunciat aquest dijous una nova ruta que unirà Barcelona amb ciutats franceses i alemanyes des del 3 de juny, amb trajectes a partir d'un euro. Hi haurà dues sortides diàries en cada direcció entre Barcelona, Perpinyà, Montpeller, Avinyó, Lió, Mulhouse, Friburg, Karlsruhe, Heidelberg, Frankfurt i Colònia, ha informat la companyia de baix cost d'autocars.

Els passatgers també podran realitzar transbords cap a ciutats del Regne Unit, Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg, ja que la xarxa de Megabus.com abasta 130 destinacions europees. De fet, l'empresa va començar a operar des de Barcelona el mes de juliol passat amb trajectes fins a París i Londres.

Megabus va protagonitzar un incident a l'agost, quan un dels seus busos va quedar encallat a Maçanet de la Selva després que els Mossos detinguessin el conductor per falsedat documental. De fet, els passatgers van queixar-se que van quedar abandonats a la zona, perquè el conductor quedar en llibertat amb càrrecs l'endemà la companyia no va fer-se càrrec d'ells. Posteriorment,  Megabus va criticar l'actuació "desproporcionada" dels Mossos i es va comprometre a pagar 200 euros a cada passatge, a banda de les despeses d'allotjament i transport que van haver de cobrir individualment en un primer moment.