Societat 08/09/2012

Mena diu ara que des d'un principi Eurovegas "no encaixava" amb Catalunya

El conseller d'Empresa i Ocupació planta cara a les paraules del president extremeny i destaca que "el Govern i els ciutadans catalans no volen bronca"

Acn
1 min
El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, a Figueres / NEREA GUISASOLA / ACN

FigueresEl conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha explicat que el Govern va estar treballant durant un any en la proposta del grup d'Adelson però que, "ja d'entrada" el projecte d'Eurovegas "no encaixava amb Catalunya". Tot i això, Mena ha destacat que el Govern va intentar adaptar-lo mentre treballaven amb un altre proposta, el Barcelona World. "És el millor projecte de tot el ventall que teníem", ha afirmat aquest diumenge.

"És un projecte d'abast mundial, no només europeu, que situarà Catalunya com a punt d'atracció, lloc de congressos i és una crida per al turisme", ha assenyalat el conseller.

Mena ha ressaltat que el Barcelona World és un projecte que "agafarà embranzida molt ràpidament" i que no necessitarà finançament de tercers. "Ens hem de felicitar tots els catalans i el turisme per assolir un projecte d'aquestes característiques que servirà per consolidar el redreçament de la economia catalana", ha assegurat Mena.

Resposta a Monago

El conseller també ha volgut valorar les paraules del president d'Extremadura i ha destacat que Catalunya "no caurà en paranys o confusions". A més, ha destacat que "aquells que vulguin i busquin bronca" no en trobaran amb els ciutadans catalans i el Govern. El conseller ha fet aquestes declaracions a Figueres abans d'assistir al concert solidari 'Tots som l'Empordà'.

stats