Enbreu
Societat 15/05/2012

Més de 300 comensals participen a la gala de suport al Projecte Home

1 min
Més de 300 comensals participen a la gala de suport al Projecte Home

Unes 300 persones del món empresarial i polític català van assistir ahir a la nit a un sopar de 150 euros per cobert en benefici del Projecte Home, que lluita contra la drogodependència. La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i el conseller de Salut, Boi Ruiz, van ser alguns dels polítics presents a la vuitena edició d'aquest esdeveniment solidari, organitzat a l'Hotel Porta Fira de l'Hospitalet de Llobregat, que ja fa tres anys que cedeix l'espai.

En l'acte hi van participar una noia de setze anys i un home de 40 que van explicar als assistents la seva experiència amb les drogues i amb el Projecte Home. "Volem implicar la societat i, en aquest cas, la gent que pot pagar aquest preu per cobert", diu Oriol Esculies, director del Projecte Home. Segons Esculies, la participació dels testimonis va ser "una manera d'acostar la causa als assistents i que vegin el fruit de la seva contribució".

El Projecte Home es concentra actualment en l'atenció als diversos perfils de consumidors de drogues que, segons el seu director, han canviat de manera significativa últimament. "Ara ens arriba gent en situació d'exclusió social, sense recursos, o gent que amb la crisi ha recaigut. Els consumidors no han disminuït", adverteix Esculies. La prevenció és la línia d'actuació que més potencia l'entitat.

stats