Societat 13/04/2011

Més núvols i més fred que ahir

Dimecres amb força núvols a diverses comarques de Girona i de Barcelona. De demà a dissabte el temps serà variable amb bastants ruixats de tarda.

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAvui els núvols baixos faran que el sol no llueixi tant com els dies anteriors; això passarà en algunes comarques de Barcelona i de Girona, sobretot a les més pròximes a la costa. Els núvols no deixaran pluja però sí que faran que el migdia ja no sigui de màniga curta en indrets com Barcelona o Mataró. A la tarda també creixeran nuvolades a la Catalunya Central, i en canvi a moltes comarques de Lleida i de Tarragona el sol lluirà amb més força. Tot i així el termòmetre no passarà dels 25 graus. La tramuntana perdrà força i ja no bufarà amb tantes ganes com els dos dies anteriors al nord.

Demà, divendres i dissabte seran dies plenament primaverals, amb temps molt variable i ruixats de poca estona a la tarda. Els xàfecs afectaran sobretot les comarques interiors però esporàdicament també arribaran a la costa, sobretot divendres. Sempre serà poca estona de pluja, però fareu bé de portar el paraigua a la bossa.

Tot fa pensar que la Setmana Santa començarà amb bon temps: de diumenge i com a mínim fins dimecres el cel podria ser bàsicament clar i amb temperatures més suaus, no d’estiu, però sí per anar amb màniga curta al migdia. Més enllà encara és massa d’hora per determinar si el bon temps continuarà.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats