Societat 27/12/2011

Més núvols però gens de pluja

Els mapes del temps apunten cap a una nit de Cap d'Any molt menys freda que les anteriors

Miquel Bernis
2 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Matí de gebrades a l'interior amb temperatures que a primera hora han tornat a baixar fins als 2, 3 o 4 graus sota zero, sobretot en zones enclotades com Osona o el pla de Lleida. El dia ha tornat a començar amb poques boires a l'interior, però, en canvi, sí que hi ha núvols a la costa. A estones el cel es mantindrà avui mig tapat o fins i tot cobert a prop de mar, sobretot a la Costa Brava. Els núvols no deixaran pluja a Catalunya, però sí que s'escaparan xàfecs a les Illes durant el matí i a última hora també al sud del País Valencià. Tot plegat farà que, en general, el migdia sigui més fred que el d'ahir.

Demà farà més sol i les temperatures pràcticament no variaran. Dels pròxims dies cal destacar un front que dijous farà nevar lleugerament al vessant nord del Pirineu a partir dels 1.300 o 1.400 metres, i que reactivarà la tramuntana. Dijous i divendres seran dies amb migdies més freds i amb vent, que sense ser fort, molestarà a moltes comarques.

Les temperatures farien una pujada bastant sobtada i notòria dissabte, cosa que vol dir que la nit de cap d'any podria ser bastant menys freda que la del dia 30, 4 o 5 graus més ben bé, res fa pensar en pluja o neu per tancar el 2011. Començarem el 2012, de fet, sense grans novetats i sense cap borrasca a la vista que pugui fer ploure o nevar.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi. Mitjançant la Méteo Social podeu compartir fàcilment fotos i el temps que fa allà on sou.

stats