Publicitat
Publicitat

'Meteomúsica': un concert benèfic amb la música que explica els fenòmens meteorològics

Alfred Rodríguez Picó i l'Orquestra de Cambra de Granollers s'alien amb els compositors clàssics per a la gala anual de la Fundació Finestrelles, que serà el 2 de desembre

Com explicaria Beethoven una tempesta de llamps? Us imagineu una aurora boreal representada per les notes de Sibelius? Quines notes posaria Bach a la calor?

La resposta la trobareu en el concert 'Meteomúsica', que el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó i l'Orquestra de Cambra de Granollers preparen per al 2 de desembre, a l'auditori del conservatori del Liceu.

Es tracta de la gala benèfica anual de la Fundació Finestrelles, dedicada a treballar per donar recursos i suport als discapacitats intel·lectuals.

L'espectacle és ideat i conduït per Rodríguez Picó i uneix música i meteorologia sobre l'escenari.


L'Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi, interpretarà fragments d'obres de Sibelius, Beethoven, Bach i Haydn, entre d'altres, que permetran emprendre un viatge per visitar els llocs del planeta on s'han viscut els fenòmens meteorològics més extrems. Durant l'espectacle es reviuran tornados, pedregades, tempestes i aurores boreals.

La fundació, que recull fons per a la seva activitat amb aquest acte, ha decidit que aquest any els membres dels Amics de la Fundació tindran un 10% de descompte en l'entrada. Tothom que se'n faci membre abans del dia 2 podrà aprofitar aquest avantatge.

Per comprar les localitats es pot trucar al número de telèfon 93 371 34 41 o enviar un correu electrònic a l'adreça info@fundaciofinestrelles.com. El preu de les entrades és de 50 euros.

Si no s'hi pot assistir però es vol col·laborar amb la fundació, es pot fer una aportació com a Fila 0 al compte bancari 2100-0555-34-0202162137.

Podeu descarregar-vos el programa complet i conèixer la trajectòria completa de Rodríguez Picó, l'Orquestra de Cambra de Granollers i Corrado Bolsi clicant aquí.


Més continguts de