Societat 25/03/2011

Metges del Sant Joan de Déu recuperen la visió d'una nena palestina

La intervenció es va dur a terme gràcies a la col·laboració de la Comunitat Palestina de Catalunya i l'aerolínia Royal Jordanian en el marc del programa "Cuida'm"

Efe
1 min

BarcelonaUn equip de metges de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) han recuperat la visió d'una nena procedent d'un camp de refugiats de Palestina que patia una malaltia ocular degenerativa, segons ha informat avui la Comunitat Palestina de Catalunya. Així ho ha fet saber l'hospital a través d'un comunicat.

Es preveu que diumenge que ve Roza M., que va arribar a Barcelona el passat 6 de març acompanyada de la seva mare, pugui tornar al camp de refugiats d'Askar, on viu. La intervenció es va dur a terme gràcies a la col·laboració de la Comunitat Palestina de Catalunya i l'aerolínia Royal Jordanian en el marc del programa "Cuida'm", amb el qual el centre hospitalari de Sant Joan de Déu pretén donar assistència mèdica a tots aquells nens que no poden accedir a aquests serveis pel seu entorn social.

stats