Publicitat
Publicitat

Religió

Jornada Mundial de la Joventut

La manifestació antipapa acaba amb sis detinguts i set ferits

A les deu del vespre, quan la capçalera de la marxa ja havia arribat a Tirso de Molina, la policia ha pegat alguns manifestants que no volien abandonar la Puerta del Sol i que haurien llançat ampolles als agents

Cinc mil manifestants s'han manifestat pacíficament en contra de la visita del Papa Benet XVI pel centre de Madrid. Tenien previst només passar per la Puerta del Sol per tornar al punt de sortida, Tirso de Molina, però s'han quedat una bona estona a la Puerta del Sol perquè al seu voltant han aparegut centenars de pelegrins curiosos arribats a Madrid per la Jornada Mundial de la Joventut.

La manifestació, tot i que reivindicativa, ha estat de caire pacífic, i no hi ha hagut enfrontaments de cap tipus entre uns i altres. Sí que hi ha hagut una batalla de crits: mentre que els que protesten canten consignes com "arriba el Papa, compte amb els nens" o "aquesta no és la joventut del Papa", els joves catòlics han començat a fer crits com "Benet, Benet" o "Ave Maria".

Al final de la marxa, a les deu del vespre, quan la capçalera de la manifestació estava a Tirso de Molina, la policia ha pegat alguns manifestants que no volien abandonar la Puerta del Sol i que haurien llançat ampolles als agents. El balanç ha estat de sis detinguts i set ferits lleus, dos d'ells agents.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de