Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Onada de fred

Milers de passatgers continuen bloquejats al centre d'Europa pel temporal de neu

Alemanya ha viscut la pitjor situació des que dijous a la nit va arribar l'onada de fred. A França, en canvi, la situació comença a millorar

Mig Europa continua encara sota la neu i amb els aeroports semi-paralitzats arran del temporal de fred, amb l'esperança que aquest dilluns comenci a normalitzar-se el trànsit aeri. El caos ha continuat aquest diumenge al centre del continent, especialment a Alemanya. Milers de persones no han pogut volar. La neu i el gel continuen complicant el transport per carretera i per tren. Diverses localitats orientals d'Hongria han registrat temperatures de fins a 20 graus. A França, en canvi, la situació s'ha començat a normalitzar.

Alemanya ha viscut les pitjors hores des que dijous a la nit va entrar el temporal. L'aeroport de Frankfurt, el que té més trànsit de tot l'Europa continental, ha tingut greus problemes. Fraport, l'empresa gestora, ha informat a última hora de la tarda que al voltant de 650 vols havien estat cancel·lats. Són gairebé la meitat dels 1.317 que hi havia programats per aquest diumenge. Tot i les cancel·lacions, no s'han tornat a repetir els incidents de dissabte en una de les cues de passatgers. La situació a la resta d'aeroports del país també és molt complicada.

La neu també ha obligat a tancar dos aeroports de Bèlgica (Charleroi i Lieja) i l'aeroport internacional de Luxemburg. L'aeroport internacional de Brussel·les registra molts endarreriments. Entre dues i tres mil persones van haver da passar la nit de dissabte a l'aeroport de la capital, molts d'ells desviats allà pel tancament d'aeroports a Londres. Aquest diumenge a la tarda s'ha fet una reunió de crisi del govern belga.

A França, en canvi, la situació s'ha anat normalitzant, després de seriosos problemes a aeroports, ferrocarrils i carreteres. Dues de les quatre pistes de l'aeroport Charles de Gaulle van estar tancades dissabte durant bona part del dia. El mal temps ha obligat a tancar la torre Eiffel. A més, Lady Gaga va haver de suspendre el concert programat al palau d'esports París Bercy. El concert d'aquest dilluns en principi sí que es farà.

 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de