La Pride Barcelona reuneix 50.000 persones contra la LGTBIfòbia en l'esport

La marxa celebra aquest any el desè aniversari

Fins a 50.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, han participat aquesta tarda en la marxa Pride Barcelona 2017, que aquest any celebra el desè aniversari, convertit en un referent de reivindicació a favor del col·lectiu LGTBI i que enguany defensa la presència d'aquests col·lectius en el món de l'esport.

Envoltats de globus de colors, banderes amb els colors de l'arc de Sant Martí i acompanyats de nombroses carrosses, milers de manifestants han secundat la convocatòria del col·lectiu LGTBI, que ha sortit a les 17.00 de la plaça d'Espanya de la capital catalana i que ha acabat el recorregut al Moll de la Fusta.

Una pancarta amb la paraula 'benvinguts' en diversos idiomes encapçala la marxa pels carrers de Barcelona, una marxa que s'acabarà amb la lectura d'un manifest i una festa posterior que serà animada per artistes com Ruth Lorenzo, La Casa Azul i La Terremoto de Alcorcón.

En un ambient festiu i reivindicatiu, al llarg del recorregut es podien veure pancartes reivindicatives contra la LGTBIfòbia a l'esport, el lema de la convocatòria d'aquest any, mentre els manifestants acompanyaven la marxa amb música i ball.

Banderes de colors, gorres per protegir-se del sol i balls al so de la  música  rítmica que acompanya els participants predominen en aquesta marxa que compte, a més de la participació de nombrosos col·lectius LGBTI, amb el suport de partits polítics, sindicats i altres associacions que secunden la convocatòria.

Més continguts de