CAS PALAU

L'ARA parla amb la família de l'expresident del Palau

Millet: “Només em tiren la merda a mi”

Els Millet han volgut puntualitzar, a través de les pàgines del diari, algunes qüestions publicades darrerament sobre el cas Palau que consideren "mentida"

La família de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ha volgut aclarir, a través d'una conversa telefònica amb l'ARA, algunes qüestions publicades als mitjans en els darrers temps, que considera "mentida". Tot i reconèixer en el seu moment que va desviar tres milions d'euros de la institució, Millet afirma: "Només em tiren la merda a mi". 

Millet i els seus creuen que s'estan dient "barbaritats". Per exemple, sostenen que s'ha sobredimensionat el casament de les seves filles al Palau. Argumenten que "el 60% dels convidats eren empreses" i potencials clients, ja que es volia promocionar l'entitat cultural. Segons expliquen, fins i tot es va prescindir d'alguns familiars a la llista d'assistents perquè així fos.

El matrimoni Millet viu reclòs en els darrers temps a la seva casa de l'Ametlla del Vallès i ha deixat en un segon pla la seva residència a la zona alta de Barcelona. Allà continuaran mentre segueixi l'enrenou mediàtic. Més continguts de