RELIGIÓ

Milers de famílies europees assisteixen a Madrid a la Missa de la Sagrada Família

La plaça de Colón, a Madrid, reuneix avui diumenge des de les 10 del matí milers de famílies espanyoles i d'altres països europeus que participaran en la Missa de la Sagrada Família , en la qual es podrà escoltar un missatge del Papa i rebran la seva benedicció .

Organitzada per l'Arxidiòcesi de Madrid amb el lema " La família cristiana . Esperança per a Europa " , la missa és una iniciativa del cardenal arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela .

La trobada , que per segon any consecutiu està oberta a Europa , ha començat a les 10 amb l'acollida de les diferents famílies i grups que assistiran a la celebració .

A les 12 del migdia connectaran amb Roma per escoltar el missatge del Papa , el posterior rés de l'Àngelus i després rebran la benedicció papal .

A continuació començarà l'Eucaristia , presidida pel cardenal de Madrid , i concelebrada per més de 50 prelats .

Amb motiu d'aquesta celebració , la policia municipal ha tallat el trànsit a alguns carrers. Des d'ahir que ja hi ha alguns carrils del trànsit tancats al centre de la ciutat . La Plaça de Colom està tancada al trànsit des d'ahir al matí .