SUCCESSOS
Societat 11/03/2011

Mor un lladre mentre fugia de la policia després de robar en un àtic a Barcelona

Quatre persones van entrar per la força en un pis de l'Eixample. En l'intent de fugida, dos dels lladres van caure d'una altura de 7 metres i un va morir a causa de de l'impacte

Redacció
2 min

BarcelonaUn home ha mort aquest dijous a la nit a Barcelona mentre intentava fugir dels Mossos d'Esquadra, segons ha informat el cos policial. Els agents, alertats pels veïns, havien enxampat in fraganti quatre lladres mentre robaven en un àtic de l'Eixample. Dos d'ells van ser detinguts pels Mossos de seguida, però els altres dos van intentar una fuga desesperada. Van voler escapar-se saltant a la terrassa de l'immoble més pròxim, situada a un desnivell de set metres. Un ha mort en el centre hospitalari a causa de l'impacte i l'altre es troba ingressat amb ferides greus custodiat per la policia. Els quatre assaltants van accedir a l'immoble citant-se amb el propietari del pis, interessats a llogar-lo.

Pels volts de les 11 de la nit d'aquest dijous, el propietari d'un negoci de lloguer d'apartaments turístics va rebre la trucada d'un individu interessat en un pis i van citar-se poc després. El treballador del negoci immobiliari que va presentar-s'hi va trobar quatre persones encaputxades que li van robar les claus de l'àtic que pretenia d'ensenyar. Els assaltants van obligar el treballador a pujar fins a aquest pis, on també hi havia el propietari de l'empresa de lloguer i dos empleats més. Un cop a l'immoble, els encaputxats van amenaçar els treballadors i van agredir el propietari de l'empresa. Els veïns del bloc, alertats pels crits, van avisar els Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar, segons fonts del mateix cos, "de forma immediata".

La ràpida actuació policial va permetre detenir allà mateix dos dels presumptes autors dels fets, mentre que els altres dos, en veure's sorpresos per la policia, van intentar fugir saltant des de la terrassa de l'immoble fins a una terrassa de l'edifici contigu, amb la qual hi ha un desnivell de set metres. L'impacte contra la terrassa de l'altre immoble va malferir els dos homes i un d'ells ha mort aquesta nit al centre hospitalari. L'altre es troba ingressat, sota custòdia policial.

Els quatre lladres són de procedència sud-americana. El propietari del pis presenta diverses ferides a causa dels cops propinats pels assaltants.

stats