SOCIETAT
Societat 11/01/2012

Mor a Barcelona una vianant de 70 anys atropellada per un camió d'escombraries

L'accident ha passat al districte de Sant Andreu

Acn
1 min

BarcelonaUna vianant de 70 anys ha mort atropellada a la tarda d'aquest dimecres per un camió de les escombraries a la confluència del carrer Gran de Sant Andreu amb el carrer Malats, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona.

El consistori ha informat que en el moment dels fets la dona, M. S. G, creuava el carrer fora del pas de vianants. Per la seva banda, el conductor del camió –que recollia residus de paper i cartró– ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia i drogues.

L'accident ha passat a les tres de la tarda i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Bombers de Barcelona i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La Guàrdia Urbana investiga les causes de l'accident. El consistori ha informat en una nota de premsa que arran del sinistre també s'ha activat el protocol de suport psicològic conjunt del SEM i la Guàrdia Urbana de Barcelona per tal d'atendre els familiars de la víctima.

La Unitat d'Accidents de la Guàrdia Urbana de Barcelona treballa per esbrinar les causes de l'accident per poder realitzar l'atestat corresponent.

stats