SUCCESSOS
Societat 17/12/2010

Mor una dona a Santa Maria de Palautordera presumptament a mans de la seva parella

L'home s'ha presentat cap a les 6 del matí a les dependències de la policia municipal de Sant Celoni i ha confessat el crim. La víctima tenia 43 anys i treballaba de caixera al Mercadona

Sara Gonzàlez
1 min

Santa Maria de PalautorderaUn home de 35 anys, Francisco L.C., ha estat detingut avui com a presumpte autor de la mort de la seva dona, de 43 anys, a l'habitatge en què residien, a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), segons que han informat els Mossos d'Esquadra. El detingut hauria intentat suïcidar-se abans de lliurar-se a la policia local de Sant Celoni (Vallès Oriental), on ha confessat el crim.

Francisco L.C., de nacionalitat espanyola, s'ha presentat a les dependències policials de Sant Celoni a les 6 del matí i ha confessat ser l'autor de la mort de la seva dona a l'habitatge que residien, al número 17 del carrer Can Pins de Santa Maria de Palautordera. L'home presentava ferides causades pel que sembla pel seu intent de suïcidi, pel que ha estat traslladat a un centre hospitalari, on està custodiat pels Mossos d'Esquadra. La dona assassinada, de 43 anys, també era de nacionalitat espanyola i treballava de caixera en el Mercadona del centre comercial Altrium.

stats