TRÀNSIT
Societat 17/04/2011

Nou accident mortal a Tarragona en el mateix punt en què fa un mes van perdre la vida quatre persones

És la setena víctima mortal per accident de trànsit des d'aquest divendres. El darrer sinistre s'ha produït en el mateix punt en què fa un mes van morir quatre persones

Redacció
1 min

BarcelonaUna persona ha mort després d'un xoc frontal entre un cotxe i un camió a la carretera N-340, al terme municipal de Tarragona. El sinistre, que s'ha produït a les vuit del vespre, també ha provocat dos ferits greus. La víctima era l'ocupant del turisme. L'accident ha obligat a tallar la N-340 en els dos sentits de circulació.

Aquest accident ha passat al mateix punt on fa tot just un mes hi va haver una altra col·lisió frontal entre un cotxe i un camió, que va causar la mort de quatre persones, dues dones i dos menors. Els alcaldes del territori ja van demanar millorar la senyalització de la zona perquè van reconèixer que és un encreuament de vies en el qual es fàcil equivocar-se i situar-se contra direcció.

El Servei Català de Trànsit ha recordat als conductors que extremin al màxim la prudència en la conducció durant els desplaçaments d'aquesta Setmana Santa. Des que va començar l'operació sortida, divendres al migdia, han mort set persones en quatre accidents. El període festiu de Setmana Santa és un dels que registra més problemes de circulació viària a Catalunya i, davant d'això, el Servei Català de Trànsit apel·la a la contribució de tota la ciutadania per procurar una mobilitat segura.

stats