SOCIETAT
Societat 09/09/2011

Mor aixafat per un sofà mentre feia una mudança al Raval de Barcelona

Un altre home que participava en el trasllat va llençar el moble pel balcó

Acn
1 min

BarcelonaUn home de 48 anys ha mort aquest divendres a l'hospital després que dimarts a la tarda li caigués a sobre un sofà al barri del Raval de Barcelona. L'home participava en una mudança quan un altre individu que també en formava part va llençar el moble pel balcó. La peça va caure sobre la víctima, que va ser traslladada en estat molt greu a l'hospital. Els Mossos han imputat Antonio A. A., l'home que va llençar el sofà pel balcó, com a presumpte autor de la mort.

El detingut i la víctima feien la mudança al carrer Sant Pau del barri del Raval. El sofà no cabia per l'escala i van decidir treure'l pel balcó. Els Mossos indiquen que no van prendre cap mesura de seguretat ni van alertar l'Ajuntament. Suposadament la víctima era al carrer per indicar a l'altre home el moment ideal per treure el sofà i no causar danys a cap vianant. Abans que això passés, però, el detingut hauria llençat el moble, que va impactar directament contra la víctima. L'home va ser traslladat en estat molt greu a l'hospital, on ha mort aquest divendres al matí.



En un primer moment, el presumpte autor dels fets, un home de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, va ser detingut per la Guàrdia Urbana per un delicte de lesions imprudents. Aquest divendres, però, els Mossos han tingut coneixement de la mort de la víctima, motiu pel qual han acabat imputant el detingut un delicte d'homicidi imprudent.

stats