TRÀNSIT
Societat 16/07/2013

Mor una dona de 93 anys en un accident amb un cotxe dels Mossos d'Esquadra al Maresme

L'agent de policia, que estava de servei a dins d'un vehicle camuflat, ha resultat ferit molt greu

Acn / Europa Press
1 min

Sant Pol de MarUna dona de 93 anys ha mort aquest dimarts a la tarda en un xoc entre dos vehicles a la C-32 a Sant Pol de Mar (Maresme). Segons fonts policials, el vehicle en què viatjava la dona ha envestit un cotxe camuflat i equipat amb un radar dels Mossos d'Esquadra. Un agent ha resultat ferit molt greu. No se saben les causes del xoc, però tot indica que el conductor del turisme s'hauria adormit, segons la policia.

El Servei Català de Trànsit ha informat que el sinistre s'ha produït poc abans de dos quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 118 de l'autopista del Maresme, en sentit Girona. Com a conseqüència de la topada, Maria del Carmen M. S., de 93 anys i nacionalitat espanyola, que anava de copilot d'un dels vehicles, ha mort. El conductor del mateix turisme, de 54 anys, ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital de Calella. El conductor de l'altre vehicle, un agent de la policia catalana, ha estat evacuat en estat molt greu a l'Hospital Can Ruti.

En l'accident hi han intervingut 12 patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques. Des del moment de l'accident s'ha tallat la via en tots dos sentits. Posteriorment s'ha obert un carril per cada sentit, i després, els tres carrils en sentit Barcelona. La circulació en sentit Girona s'ha normalitzat a tres quarts de set de la tarda.

stats