Mor el nen de 10 anys que es va ofegar a Coma-ruga

Portava 24 hores en estat greu per aturada cardiorespiratòria

El nen de 10 anys que es va ofegar ahir, 15 de juliol, a la platja de Coma-ruga (Tarragonès) ha mort avui a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, on estava ingressat en estat crític.

Segons han informat a Efe fonts del centre sanitari, el menor, que estava en estat molt greu després de patir una aturada cardiorespiratòria, ha mort avui després d'estar ingressat prop de 24 hores a l'hospital barceloní.

Protecció Civil va rebre una trucada al telèfon d'emergències 112 a les 14.50 hores sobre un nen que s'havia ofegat a la platja de Coma-ruga, on en aquell moment onejava la bandera verda i hi havia servei de socorristes.

Els socorristes van practicar maniobres de reanimació al menor, que havia patit una aturada cardiorespiratòria, fins que van arribar els serveis del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A la zona de l'accident s'hi van traslladar tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que va traslladar el nen a l'hospital barceloní, on va ingressar en estat crític.

Es tracta del tercer cas de mort per ofegament a les platges de Catalunya els últims dies, després que dissabte, 14 de juliol, morissin un home de 75 anys ofegat a la platja de Torredembarra (Tarragonès) i un home italià de 37 anys a la platja de Sitges (Garraf).

Més continguts de