SUCCESSOS
Societat 06/08/2013

Mor una dona de 52 anys a la platja de Vilanova i la Geltrú

Amb la mort de la dona, veïna de Sant Vicenç de Castellet, ja en són 13 les persones que aquest estiu han perdut la vida a les platges catalanes

Ara
1 min

BarcelonaUn dona de 52 anys i veïna de Sant Vicenç de Castellet (el Bages), ha mort aquest dimarts a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil. Segons les primeres informacions, un testimoni ha alertat de la presència d'una dona dins de l'aigua amb problemes i ha avisat els socorristes, que l'han tret, ja semiinconscient, i li han realitzat maniobres de reanimació. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dues ambulàncies i els professionals sanitaris han seguit fent maniobres de reanimació, però han resultat infructuoses.

La dona, Beatriz H. P., es trobava a la platja, amb bandera verda i servei de vigilància, acompanyada del seu marit, que ha hagut de ser atès per nervis i angoixa. Amb aquesta mort, ja en són 13 les persones que han perdut la vida aquest estiu a les platges catalanes.

stats