SOCIETAT
Societat 23/05/2011

Mor un home tirotejat a una botiga d'alimentació de Barcelona

Els fets han tingut lloc al carrer de Caballero, al districte de les Corts, prop de les 14 hores. Els Mossos busquen l'agressor, que hauria disparat diversos trets a la víctima

Agències
1 min

BarcelonaUna persona ha mort aquest dilluns després d'haver rebut diversos trets a l'interior d'una botiga d'alimentació situada al carrer de Caballero de Barcelona, al districte de les Corts. Els Mossos d'Esquadra han informat que el succés s'ha produït al voltant de les 13.40 hores, en circumstàncies que s'investiguen, i que s'està buscant l'agressor. El cos de la víctima encara segueix al lloc del succés, una botiga anomenada Punt Alimentació de l'esmentat carrer. La víctima tenia entre 30 i 40 anys i era de nacionalitat pakistanesa.

Els Mossos d'Esquadra han descartat l'atracament com la causa de la mort, ja que l'interior de l'establiment es troba intacte i no es perceben signes de violència. Segons es desprèn de les primeres investigacions, l'home ha rebut més d'un tret. Segons les primeres hipòtesis, un home ha entrat a l'establiment, s'ha dirigit directament a la víctima i l'ha disparat mortalment. L'autor dels trets ha fugit corrent. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.

stats