Societat 18/03/2012

Mor una vianant atropellada per un ciclista a la N-260 a Vilafant

És la segona persona que perd la vida a les carreteres aquest diumenge, després que una dona hagi mort aquesta matinada quan el seu cotxe ha sortit de la via a l'A-2 a Golmés (Pla d'Urgell)

Ara
1 min

BarcelonaUna vianant ha mort atropellada per un ciclista aquest diumenge al migdia a Vilafant (Alt Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'atropellament s'ha produït poc després de tres quarts de dues del migdia al quilòmetre 38,5 de la carretera N-260, on, per causes que es desconeixen, un ciclista ha atropellat una vianant. Com a conseqüència de l'accident, la vianant, Oxana S., de 38 anys i de nacionalitat russa, ha resultat morta.

Segons el Servei Català de Trànsit, des del voltant de dos quarts de quatre de la tarda es dóna pas alternatiu en aquest punt de la N-260, on hi ha congestió en els dos sentits.

Aquesta és la segona persona que perd la vida a les carreteres aquest diumenge, després que una dona hagi mort aquesta matinada en un accident de trànsit a l'A-2 a Golmés (Pla d'Urgell).

El sinistre s'ha produït cap a tres quarts de sis de la matinada al quilòmetre 490 de l'A-2, quan, per causes que encara es desconeixen, un turisme ha sortit de l'autovia i ha xocat contra un panell informatiu. Com a conseqüència de la topada, ha mort la conductora i única ocupant del vehicle. Es tracta de María del Carmen M. G., de 41 anys d'edat, nacionalitat espanyola i veïna de Tàrrega.

Pel que fa a l'afectació viària, l'accident ha obligat a tallar un carril en sentit Mollerussa durant tres hores. La situació s'ha restablert a les 10.19 hores.

stats