Societat 29/05/2012

Mor un camioner en precipitar-se al buit per un viaducte des d'una alçada de quinze metres

S'ha avisat dels fets cap a dos quarts de cinc de la matinada, uns fets que han tingut lloc a l'Eix Transversal, a Santa Coloma de Farners

Acn
1 min
Una grua de grans dimensions opera per rescatar les restes del camió, que s'ha precipitat pel viaducte

Santa Coloma de FarnersEl conductor d'un camió ha mort aquest de dimarts, cap a dos quarts de cinc de la matinada aproximadament, després que el vehicle que conduïa hagi sortit de la carretera per causes que s'investiguen i hagi caigut al buit des d'un viaducte d'uns quinze metres d'alçada. Els fets han tingut lloc a la carretera C-25, l'Eix Transversal, al pas per Santa Coloma de Farners. Els serveis d'emergència s'han desplaçat fins al lloc del sinistre, però no s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'home. Segons el Servei Català del Trànsit, l'accident provoca retencions en ambdós sentits de la marxa, i no es descarta que calgui tallar la carretera per treure el vehicle de l'indret on ha quedat.

Segons el Servei Català del Trànsit, el punt exacte de l'accident ha estat el quilòmetre 220,6, al viaducte de les Fosses.

A les vuit del matí continuaven regulant el trànsit a través de pas alternatiu. En la incidència hi treballen vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles de Bombers i s'hi ha traslladat dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'hora de l'accident

Pel que fa a l'hora de l'accident, cal destacar que cap a quarts de cinc de la matinada s'ha detectat la tanca del viaducte esbotzada i s'ha descobert el camió quinze metres avall. Podria haver-hi caigut hores abans, però. Cap a la una de la matinada s'ha detectat que hi havia hagut un trencament d'un cable de fibra òptica al punt de l'accident. És per això que no es descarta la hipòtesi que fos a aquesta hora que el camió ha caigut pel viaducte.

stats