Mor el cinquè motorista a Barcelona des que va començar l'any

La víctima és un home de 66 anys i el xoc va tenir lloc a la cruïlla entre Urgell i París 

Un motorista de 66 anys anys va morir ahir en un accident a Barcelona. El sinistre va tenir lloc a les onze de la nit a la cruïlla entre els carrer París i Urgell. En l'accident s'hi va veure involucrat un vehicle de la Guàrdia Urbana, que circulava amb els indicatius de prioritat activats, segons ha informat l'Ajuntament.  Des que va començar l'any, cinc motoristes han mort en accidents de trànsit als carrers de Barcelona, mentre que el 2016 es va tancar amb 8 víctimes mortals: set conductors de motocicleta i un conductor de ciclomotor.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat la notícia de l'accident mortal a través de Twitter i ha fet una crida a la ciutadania a corresponsabilitzar-se per evitar noves morts en accidents de trànsit als carrers de la capital. La Guàrdia Urbana, també a través de Twitter, ha donat el condol als familiars i amics de la víctima.

La primera víctima dels accidents de moto a Barcelona va ser una dona de 29 anys que va morir al març en un xoc entre una grua i una motocicleta a la cruïlla de la rambla Volart amb el carrer de Sant Antoni Maria Claret, al districte d’Horta-Guinardó. A l'abril, un noi de 20 anys va morir en un accident de trànsit a la cruïlla del passeig de la Zona Franca amb el carrer Alts Forns en un sinistre en el qual es van veure implicats una motocicleta i una furgoneta.

El tercer accident de l'any que va acabar amb la mort d'un motorista es va produir al maig a la rambla Guipúscoa, i la víctima va ser un home de 56 anys que va resultar greument ferit i va morir poc després a l'hospital. 

La quarta víctima mortal dels accidents de moto a Barcelona aquest 2017 va ser un jove de 24 anys que va morir a l'estiu en un xoc a Diagonal amb Numància. 

El 2015 va ser un any especialment negre: el 63% dels morts en accidents de trànsit a Barcelona van ser motoristes. Aquell any, tot i que va baixar  el nombre d'accidents mortals respecte del 2014 (de 31 a 27), va créixer el nombre d'accidents mortals amb motocicletes i ciclomotors (de 13 a 17).