SOCIETAT
Societat 23/03/2013

Mor el conductor d'una furgoneta a la N-II a Campmany en xocar contra un camió

L'accident es produeix en plenes negociacions entre el ministeri de Foment i la Generalitat per prohibir la circulació de camions a la N-II

Efe/ Ara
1 min

BarcelonaEl conductor d'una furgoneta ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit en la N-II a l'altura de Campmany (Alt Empordà) en xocar contra un camió.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que l'accident de trànsit mortal s'ha registrat en el punt quilomètric 768,8 de la N-II a l'altura de Capmany en direcció França. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 00:46 h.

Per causes que encara s'estan investigant, una furgoneta ha envestit lateralment un camió amb remolc sense càrrega. Com a conseqüència del sinistre, el conductor de la furgoneta ha mort.

Es tracta de Yoann S., de 31 anys i de nacionalitat francesa. L'acompanyant de la furgoneta ha quedat ferit menys greu, i ha estat traslladat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Figueres (Alt Empordà). El conductor del camió ha resultat il·lès.

La via ha estat tallada en els dos sentits de la circulació des de les 00:46 hores fins a les 03.31 hores.

L'accident es produeix en plenes negociacions entre el ministeri de Foment i la Generalitat per prohibir la circulació de camions a la N-II. Permetrà que bona part dels vehicles pesants que circulen per la carretera siguin expulsats cap al tram gironí de l'AP-7.

stats