Mor una conductora de 22 anys al sortir de la via amb el cotxe a la C-16 a Terrassa

Ja són 127 les persones que enguany han perdut la vida en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Una conductora de 22 anys ha mort aquesta matinada al sortir de la via amb el seu cotxe a la C-16 a Terrassa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís de l'accident s'ha rebut a les 05.10 hores al quilòmetre 24 de l'Eix del Llobregat, en direcció Manresa.

Per causes que encara s'investiguen el turisme ha perdut el control i ha sortit de la carretera. A conseqüència de l'accident ha mort la conductora, única ocupant del vehicle. Es tracta d'una veïna de Terrassa. Arran de la incidència, s'han activat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, la C-16 ha patit restriccions en el tram de l'accident fins a les 08.15 hores, aproximadament. Amb aquesta víctima, ja són 127 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.