Societat 03/03/2013

Mor un jove i un altre queda en estat crític en un accident de trànsit al Vendrell

El vehicle, amb quatre ocupants, ha xocat contra una rotonda de matinada a la carretera N-340, segons informa el Servei Català de Trànsit

Efe
1 min

BarcelonaUn noi de 21 anys ha mort aquesta matinada en la N-340 a l'altura del Vendrell (Baix Penedès) quan el turisme en el qual viatjava ha sortit de la via i ha xocat contra una rotonda.

En un comunicat, el Servei Català de Trànsit ha precisat que en el vehicle viatjaven tres persones més i que el conductor ha quedat ferit greu en estat crític i ha sigut traslladat a l'Hospital de Bellvitge.

La víctima mortal, Jordi A. G, de 21 anys i veí de l'Arboç, viatjava en el seient del darrere esquerre. Els altres dos ocupants del vehicle que han quedat ferits, encara que de menor gravetat, han estat traslladats a l'Hospital del Vendrell.

Els Mossos han rebut avís de l'accident sobre les 3:28 hores de la matinada, i el sinistre ha obligat a desplaçar-se cinc patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques i la policia local del Vendrell.

stats