Societat 14/04/2012

Mor la nena de dos anys que estava en estat crític per l'enfonsament d'una casa a Tarragona

Una dona de 33 anys, la mare de la menor, també ha mort a causa de l'accident

Acn
1 min

TarragonaLa nena de dos anys que estava en estat crític arran de l'enfonsament de la casa on vivia a Tarragona ha mort a l'Hospital Sant Joan de Déu, segons informa l'Ajuntament de Tarragona, que ha enviat un comunicat per mostrar el condol per la mort de la menor i la seva mare, Antonia N. S., de 33 anys. Els fets han passat aquest dissabte a la matinada, quan part del sostre de la casa s'ha ensorrat damunt dels pares de la nena i la mateixa menor, que era amb ells. Com a conseqüència de l'accident, el pare, de 32 anys, ha resultat ferit de menys gravetat i ja ha sigut donat d'alta. Els altres sis fills de la parella han resultat il·lesos i ara són amb familiars.

La casa de Tarragona que s'ha ensorrat presentava defectes estructurals que no eren visibles. Així ho ha assegurat el cap de guàrdia dels bombers, Jordi Guarque, després d'una inspecció de l'immoble amb els tècnics municipals aquest dissabte al matí. El col·lapse ha evidenciat que el forjat ceràmic de l'estructura era defectuós o hauria patit filtracions.

La família afectada, que havia arribat a Tarragona fa quatre anys procedent de Sevilla, ocupava de forma il·legal l'habitatge des de feia dos anys i esperava rebre un pis protegit per part de l'Ajuntament, segons han revelat coneguts.

stats