SOCIETAT
Societat 07/09/2011

Els Mossos detenen el fill de la dona morta a l'Eixample després d'una baralla

Els fets s'han produït aquest dimecres al matí en un pis del carrer València. El marit de la víctima ha quedat ferit greu per arma blanca

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut el fill de la dona que ha aparegut morta aquest dimecres al matí en un pis del carrer València, al districte de l'Eixample de Barcelona. Segons han explicat els veïns, es tracta del fill petit del matrimoni. El pare ha aparegut ferit greu per arma blanca al costat del cos sense vida de la mare i ha sigut traslladat a l'hospital per ser atès pels serveis mèdics.

Els agents que s'han desplaçat fins al lloc dels fets han vist el detingut a mig matí i han sortit corrent per atrapar-lo. A continuació, l'han fet entrar a l'immoble i se l'han endut. Instants després, s'ha confirmat la seva detenció, tot i que no s'ha precisat de què se l'acusa ni quina relació ha tingut amb l'agressió.

Els fets s'han produït aquest dimecres a les vuit del matí quan els veïns han alertat que s'havia produït una baralla en un habitatge de la primera planta del carrer València, 106. Quan els agents han arribat, han trobat el cos sense vida de la dona i l'home en estat greu amb ferides d'arma blanca. Els veïns han negat que es tractés d'un cas de violència masclista. L'àrea territorial d'investigació de la regió policial metropolitana de Barcelona ha obert una investigació per esclarir els fets.

stats