Societat 22/06/2012

Mor un jove de 20 anys fent 'balconing' a Lloret

És la quarta víctima que es registra en aquest municipi per culpa d'aquesta pràctica. L'Ajuntament acaba d'aprovar una nova ordenança per tal de reduir aquests incidents

Thaïs Gutiérrez / ACN
1 min

Un jove alemany de 20 anys ha mort aquest divendres a la matinada en caure des d'un setè pis mentre intentava accedir a un balcó des d'un altre balcó en uns apartaments de Lloret de Mar.

Els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han rebut l'avís al voltant de les quatre de matinada. El SEM ha enviat dues unitats fins al lloc de l'accident, però no han pogut fer res per salvar la vida al jove, ja que en arribar al lloc dels fets, ja era mort. L'accident ha tingut lloc en un edifici situat als Apartaments Blau, que donen a l'avinguda Just Marlès.

Aquest és el primer cas de 'balconing' des que l'Ajuntament de Lloret va aprovar les noves ordenances de civisme i de via pública que han entrat en vigor aquest mes de juny i que precisament han introduït canvis per evitar el 'balconing', una pràctica que s'ha estès en alguns punts de la costa catalana i de les Balears i que a Lloret ha causat 4 morts, comptat aquesta víctima, en els últims anys.

Amb la normativa que s'acaba d'aprovar, el consistori té previst multar els hotelers dels establiments, com els Apartaments Blau, on es produeixin aquests tipus d'actes, amb sancions de fins a 1.500 euros.

stats