SOCIETAT
Societat 09/07/2012

Mor una noia ofegada en un gorg de Riudaura

La víctima, Tamara M. R., de nacionalitat espanyola, era veïna d’Olot i havia anat sola a banyar-se al gorg Surita

Ara
1 min

BarcelonaUna noia de 27 anys ha mort avui ofegada mentre es banyava en un gorg de la població de Riudaura (Garrotxa), segons ha informat Protecció Civil.

La víctima, Tamara M. R., de nacionalitat espanyola, era veïna d’Olot i havia anat sola a banyar-se al gorg Surita, situat al final del poble de Riudaura. Uns banyistes que es trobaven a la mateixa zona han avisat el telèfon d’emergències 112 que hi havia un cos surant a l’aigua.

Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc però els tècnics sanitaris no han pogut fer res per salvar-la. També s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de l’aixecament del cos.

Protecció Civil recomana no tirar-se de cap a l’aigua si no se sap la profunditat que hi ha en un indret o si hi ha roques a la zona, intentar sempre anar acompanyat, i comprovar que a la zona hi hagi cobertura de telèfon per si cal avisar el 112. També demana que si una persona va sola a banyar-se, avisi prèviament els familiars o amics d’on anirà.

stats