SUCCESSOS
Societat 14/06/2013

Mor ofegat un noi de 16 anys a Castelló d'Empúries

La víctima formava part d'un grup escolar de l'Institut Salvador Espriu de Salt

Acn
1 min

Castelló d'EmpúriesUn noi de 16 anys ha mort aquest divendres a la platja de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets s'han produït cap a un quart de quatre d'aquesta tarda quan un grup escolar de joves d'entre 15 i 16 anys, de l'Institut Salvador Espriu de Salt, estava fent una excursió per la zona de Castelló d'Empúries i es banyaven a la platja situada a davant del càmping nàutic Almata. Un dels joves, de nacionalitat marroquina, ha mort ofegat mentre es banyava amb els seus companys de classe. Els serveis sanitaris, que s'han desplaçat al lloc, no han pogut fer res per salvar-li la vida després de practicar-li diverses maniobres de reanimació.

Tres noies més s'han empassat aigua i han necessitat atenció sanitària. Totes tres han hagut de ser traslladades a l'Hospital de Figueres en estat lleu.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat l'helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de diversos efectius dels Mossos d'Esquadra.

stats