SUCCESSOS
Societat 26/02/2012

Mor un paracaigudista a Montserrat

Un home d'uns 35 anys s'ha estavellat contra les roques a l'agulla del repetidor de la muntanya perquè el paracaigudes se li ha desplegat massa tard

Ara
1 min

BarcelonaUn paracaigudista d'uns 35 anys ha mort aquest diumenge en un accident a Montserrat. S'ha estavellat contra les roques de l'agulla del repetidor després que s'ha llançat en paracaigudes des de la paret dels Diables. Per causes que es desconeixen, el dispositiu del paracaigudes s'ha desplegat massa tard i la víctima ha caigut en una zona de roques, on la metgessa que acompanyava la dotació de bombers ja l'ha trobat sense vida.

Després de rebre l’avís, a la una del migdia, els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat una dotació terrestre de suport, un helicòpter amb membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i una metgessa. Un cop a la zona de l’accident, la doctora s'ha despenjat amb la grua de l’helicòpter fins que ha arribat on hi havia la víctima. Després del primer reconeixement ha alertat la resta de companys de l’estat de la víctima, i posteriorment s’ha passat avís als Mossos d’Esquadra, que s’hi han de desplaçar per procedir a l’aixecament del cadàver. De moment, encara no ha transcendit la identitat de la persona.

stats