Societat 12/06/2012

Mor el periodista gastronòmic Pau Albornà en un accident de moto

Tenia 25 anys. Era redactor de la revista digital '7 caníbales' i estava vinculat al món casteller

Ara
1 min

BarcelonaEl jove periodista gastronòmic Pau Albornà, de 25 anys, ha mort en un accident de moto aquest dilluns. Nombroses persones vinculades al món de la gastronomia s'han fet ressò del tràgic accident a través de Twitter, on han mostrat el condol a la família del jove. 'Pau Albornà' ha esdevingut TT a Twitter aquest matí.

Llicenciat en periodisme a la URL, Albornà era responsable d'edició i redacció de la revista digital '7 caníbales' i membre del Grup GSR, una empresa de comunicació, producció i organització d'esdeveniments gastronòmics. El jove periodista també estava vinculat al món casteller, a través de la colla Cargolins d'Esplugues de Llobregat.

Albornà era nebot de Ramon Rovira, el casteller dels Minyons de l'Arboç que va morir el setembre passat arran d'una lesió que va patir l'Onze de Setembre durant una actuació castellera a Montblanc. Rovira estava fent pinya, precisament, en un intent de torre de set dels Cargolins que va caure.

A banda de la seva activitat com a periodista gastronòmic, Albornà també era codirector del programa sobre castells 'Quarta Ronda' a Esplugues Televisió, i col·laborava a 'La penya del morro', el programa de les tardes de Ràdio Desvern, la ràdio de Sant Just Desvern.

stats