Societat 27/06/2012

Mor un home ofegat a la platja de la Mar Bella de Barcelona

Els socorristes de la Creu Roja han rescatat la víctima a 30 metres de la línia de la costa, però ha mort hores després a l'Hospital del Mar

Ara
1 min

BarcelonaUn home de 76 anys ha mort aquest dimecres després de patir un ofegament a la platja de la Mar Bella de Barcelona. La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís a les dotze del migdia del rescat de Gerardo RB,de 76 anys i nacionalitat espanyola, que s'havia ofegat a la platja i que ha estat traslladat a l'Hospital del Mar, on ha mort hores després.

Els socorristes de la Creu Roja han observat un home que surava sense moure's a 30 metres de la línia de costa. Una embarcació de la mateixa Creu Roja s'hi ha atansat i ha rescatat el cos, que no presentava signes de vida i els socorristes li han començat a practicar maniobres de reanimació sense resultat.

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, els tècnics de les quals, junt amb personal de Creu Roja, han intentat també maniobres de reanimació amb un desfibrilador semiautomàtic DEA. Finalment ha estat traslladat a l'hospital del Mar, on s'ha certificat la seva mort hores després.

stats