Societat 26/05/2012

Mor un presumpte lladre mentre fugia d'un grup de pagesos a Maials

La víctima havia agredit el propietari del magatzem agrícola que se sospita que volia assaltar

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos investiguen la mort d'un home aquesta matinada de dissabte a Maials (el Segrià) a causa d'un atac de cor quan intentava fugir després de ser sorprès quan intentava cometre un robatori en un magatzem agrícola juntament amb dos homes més.

Els fets haurien passat aquesta matinada, quan el propietari del magatzem, als afores de Maials, hauria sorprès els tres lladres i hauria tingut temps d'avisar un grup de pagesos que vigilen la zona durant la nit.

Els tres presumptes lladres haurien intentat fugir, en veure's perseguits, però un d'ells hauria patit un atac de cor durant la cursa i hauria mort.

En declaracions a l'ACN, l'alcalde de Maials, David Masot, ha explicat que un veí del municipi que té granges i magatzems situats aproximadament a 1,5 quilòmetres del poble, va fer un tomb rutinari i va detectar la presència dels lladres i va donar l'avís als Mossos i als sometents que es van desplaçar ràpidament a la zona.

Segons Masot, en arribar al lloc dels fets, un dels lladres va agredir al cap i a la cara a un veí del poble i els presumptes lladres van fugir del lloc, excepte un d'ells, que va patir l'atac de cor i no es va poder fer res per salvar-li la vida. L'alcalde ha explicat que l'home, d'uns 60 anys, "ja era propera i ja havia tingut algun atac", d'acord amb les primeres informacions que disposa.

Masot també ha dit que els propis sometents van intentar reanimar l'home i el van traslladar al CAP de Seròs. "Va venir una ambulància, el van atendre però amb la desgràcia que ja no van poder fer res per la seva vida", ha comentat.

stats