SUCCESSOS
Societat 09/03/2011

Mor el nen ferit greument fa dues setmanes per una màquina trepitjaneu a Baqueira Beret

El nen, de 5 anys, va estar un minut colgat per la neu que retirava la màquina abans no va ser rescatat per personal de l'estació. La policia investiga si hi podria haver hagut un delicte d'homicidi per imprudència

Acn
1 min

Naut AranEl nen de cinc anys que va ser ferit greument per una màquina trepitjaneu a les pistes d'esquí de Baqueira Beret el divendres 25 de febrer ha mort a l'hospital de Tolosa de Llenguadoc on va ser ingressat, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. El nen va estar un minut colgat per la neu que retirava la màquina abans no va ser rescatat per personal de l'estació, i sembla que en un primer moment va patir una aturada cardiorespiratòria. La policia investiga ara si hi podria haver hagut un delicte d'homicidi per imprudència.

Els fets van tenir lloc divendres 25 de febrer a la tarda a les pistes d'esquí de Baqueira Beret. El nen estava jugant en una zona de l'estació i el conductor d'una màquina que treballava a la vora no el va veure.

El nen va quedar sepultat per la neu que retirava l'aparell i va quedar atrapat prop d'un minut sota la neu abans no el van rescatar. Immediatament va ser traslladat a un centre hospitalari de Tolosa de Llenguadoc.

Sembla ser que una vegada es va aconseguir rescatar el menor de sota la neu acumulada per la màquina, aquest va haver de ser reanimat perquè va patir una parada cardiorespiratòria. El menor anava acompanyat per un germà i el seu pare.

stats