Mor un treballador d'una central hortofructícola de Térmens després de bolcar i quedar atrapat sota un carretó

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir les causes del sinistre

Un treballador de centre logístic fruiter d'Actel al municipi de Térmens (Noguera) va perdre la vida aquest dimarts després de patir un accident laboral. Els fets van tenir lloc cap a les sis de la tarda quan l'home, de 48 anys i veí de la mateixa localitat de la Noguera, conduïa un carretó elevador que, per causes que es desconeixen, va bolcar i va atrapar la víctima.

Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar la vida del treballador. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir les causes del sinistre i han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer i del departament d'Empresa i Ocupació.

Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Balaguer han obert una investigació.

Des d' ActelGrup han enviat un nota en què lamenten el tràgic succés i en què l'empresa expressa el condol a la família de la víctima.