Mor un turista català de 26 anys al caure per una cascada a Tailàndia

Els amics van alertar de la seva desaparició quan, havent tornat ells a l'hotel, el jove no havia arribat

Un turista català de 26 anys ha mort aquest diumenge com a conseqüència d'una caiguda accidental quan intentava creuar la cascada Na Muang 2 a l'illa de Ko Samui, al sud de Tailàndia. El jove, veí de Barcelona, visitava l'illa amb un grup de set amics, quan de sobte hauria desaparegut. Quan el grup va retornar a l'hotel, el jove no havia tornat i, per això, van alertar les autoritats de la seva desaparició.

Segons ha relatat la televisió tailandesa, l'equip de rescat va refer el camí que havien visitat, però no van trobar cap rastre del jove desaparegut. Finalment, van localitzar el cos sense vida del jove entre dues roques i parcialment negat d'aigua. Les autoritats tailandeses treballen amb la hipòtesi que el jove va caure accidentalment, ja que es tracta d'un terreny molt relliscós.

Un dels integrants de l'equip de rescat, Thussanee Aeksiri, ha explicat a Efe que no van poder recuperar el cadàver en el moment en què el van trobar perquè "plovia i el camí estava molt fosc". Aquest diumenge al matí han tornat a entrar a la cascada i han pogut rescatar el cos. 

El ministeri d'Afers Exteriors ja ha contactat amb la família del jove per prestar assistència consular i parlar de la repatriació del cos, que de moment s'ha traslladat a l'Hospital de Ko Samui perquè li realitzin una primera autòpsia.

L'illa de Ko Samui, situada al golf de Tailàndia, és coneguda entre els turistes de tot el món per les seves platges i la seva vida nocturna. Tailàndia és, de fet, un dels destins turístics més importants del món. L'any passat va rebre més de 38 milions de visitants, segons dades del ministeri de Turisme del país. 

Més continguts de