Mor l’home que vivia al pis de Premià de Mar on hi va haver una explosió

La víctima estava ingressada en estat crític des del 18 de setembre

L’ home que vivia al domicili de Premià de Mar (Maresme), on diumenge passat, 18 de setembre, hi va haver una explosió, va morir dissabte 1 d’octubre a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, segons han confirmat fonts del centre mèdic. Es tracta de la segona víctima mortal després de la dona que va morir a l’acte i que també vivia a l’immoble situat al número 198 de la Gran Via de Lluís Companys del municipi.

L’home va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Vall d'Hebron en estat crític el diumenge 18 amb cremades a més del 30% del cos. Els Mossos d’Esquadra esperaven poder-lo interrogar quan sortís de l’estat crític en què es trobava, però no ha pogut superar les lesions.

Com a conseqüència de l’explosió, dues persones continuen hospitalitzades i 36 famílies van haver de ser desallotjades, 24 de les quals ja han trobat un pis de lloguer provisional fins que no es repari l’edifici. El consistori de Premià de Mar ha explicat que treballa amb la resta de famílies per solucionar cada cas al més aviat possible, i segueix oferint allotjament i menjar a les persones que ho necessiten.

Les causes de l’explosió encara es desconeixen.