En breu
Societat 10/06/2012

Moren dos joves en un accident de trànsit a Sant Pere de Ribes

2 min

Només una setmana després que el pitjor accident de trànsit de l'any acabés amb la vida de quatre noies de 18 anys a Vilafranca del Penedès, ahir un nou sinistre va deixar dues víctimes joves més a les carreteres: un noi de 27 anys i una noia de 26. Un xoc frontal entre tres turismes a la C-31 dins del terme municipal de Sant Pere de Ribes (el Garraf) va deixar tres persones atrapades, una de les quals, Ivan C.M., de 27 anys i conductor d'un dels vehicles, va morir com a conseqüència del xoc. Les altres dues van ser evacuades en estat crític a l'Hospital de Bellvitge, on una d'elles moriria hores més tard. Es tracta de Jessica A.M., de 26 anys i veïna de Viladecans, que viatjava com a acompanyant.

Una quarta persona va resultar ferida greu com a conseqüència de l'accident i va ser trasllada a l'Hospital de Sant Camil. El sinistre va tenir lloc al quilòmetre 156,5 de la C-31, a la circumval·lació de Vilanova i la Geltrú, per causes que encara es desconeixen, quan faltaven pocs minuts per a la una de la matinada. Deu patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i set ambulàncies del SEM van treballar-hi de matinada.

Amb aquestes dues víctimes mortals, s'eleva fins a cinc el nombre de morts a les carreteres catalanes des que va començar el cap de setmana. Divendres al matí una dona va morir en sortir de la via la furgoneta en què viatjava a l'altura de Castell de Mur, al Pallars Jussà. Una mica més tard, al migdia, una altra dona perdia la vida en el xoc frontal entre un camió i un totterreny a la C-12, al Segrià. Ja a la tarda, un motorista de 24 anys va morir en un accident a Barcelona.

stats