Societat 09/04/2012

Moren quatre romanesos en l'incendi en una barraca de Barcelona

Les víctimes són tres homes i una dona. El foc ha començat en un solar al carrer Bilbao, al districte de Sant Martí

Acn
1 min
Vista aèria del solar on ha tingut lloc l'incendi, custodiat pels Mossos d'Esquadra

BarcelonaTres homes i una dona de nacionalitat romanesa han mort la matinada d'aquest dilluns en un incendi que ha tingut lloc al solar del número 134 del carrer Bilbao de Barcelona, al districte de Sant Martí.

Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís de l'incident a les 3.28 h. El foc ha començat sota una rampa d'accés al solar, sense activitat, on s'acumulaven fustes, material de rebuig, matalassos i altres estris, fet que fa pensar que el lloc s'utilitzava com a habitatge precari, com podria ser una barraca. Segons les primeres investigacions policials, les quatre víctimes haurien mort per inhalació de fum en un incendi que, d'entrada, sembla "fortuït", segons ha explicat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament Barcelona, Joaquim Forn.

Els Bombers de Barcelona han desplaçat fins al lloc dels fets dos tancs, dues ambulàncies i els comandaments de guàrdia, mentre que també hi ha treballat una altra ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, no s'ha hagut d'atendre cap ferit.

A més, hi han treballat diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra, que investiguen les causes del sinistre. El servei judicial ha fet l'aixecament dels cossos cap a dos quarts de nou del matí.

stats