Investiguen l’exparella de la dona assassinada i mutilada a Masquefa

Ha estat interrogat pels Mossos com a testimoni per aclarir algunes contradiccions del seu relat. El cadàver es va trobar amb la primera falange dels dits mutilada

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra han pres declaració com a testimoni a l'exparella de la dona assassinada en un pis de Masquefa. La víctima, de 37 anys i de nacionalitat espanyola, va ser trobada pels seus pares ahir al matí, però l'autòpsia ha revelat que havia mort durant el cap de setmana. El cadàver tenia una ganivetada al pit i la primera falange dels dits de les mans havia estat mutilada. L'assassí s'havia endut les puntes dels dits, i tot fa pensar als agents encarregats del cas que la intenció era evitar que la policia científica trobés restes del seu ADN sota les ungles del cadàver de la víctima.

Els Mossos investiguen l'entorn de la noia, com és habitual en els casos d'homicidi, i un dels que ha estat interpel·lat ha estat l'excompany de la víctima. Es tracta d'un home que, com ella, és toxicòman. Tot i que no consten antecedents de baralles o maltractaments denunciats, els agents li han pres declaració com a testimoni perquè han detectat possibles contradiccions en el seu relat sobre els seus moviments durant el cap de setmana i sobre quan la va veure per última vegada. Les dades que dóna tampoc acaben d'encaixar amb el que expliquen els pares de la víctima.

El cas continua sota secret de sumari per ordre del jutjat d'instrucció número 6 de Martorell, que dirigeix la investigació per identificar i localitzar l'autor del crim.

L'Ajuntament de Masquefa ha decretat un dia de dol oficial a la població i ha anunciat que demà, dimecres, es farà un minut de silenci. En un comunicat ha condemnat l'assassinat de la veïna i ha manifestat rebuig cap a qualsevol tipus de violència.